Un pluş, o bucurie

Asociaţia CCSISEO s-a alăturat acţiunii de colectare a jucăriilor de pluş, „Un pluş, o bucurie”, care s-a desfăşurat la îndemnul crainicului sălii, la primul angajament al partidei de baschet masculin, de vineri, 21.12.2018, ce a avut loc la Arena Antonio Alexe, între CSM CSU Oradea şi SCM Universitatea Craiova, partidă care s-a finalizat cu o victorie detaşată pentru CSM CSU Oradea. Felicitări!

Spectatorii au fost invitaţi să contribuie și să dăruiască un zâmbet și o bucurie, aducând la meciul amintit o jucărie din pluș.

Reprezentanţi ai CSM CSU Oradea împreună cu voluntari ai Asociaţiei CCSISEO au distribuit saci întregi de pluşuri şi pachete cadou cu fructe şi dulciuri, copiilor de la case de copii, precum şi celor care provin din familii nevoiaşe, fiind întâmpinaţi cu braţele deschise de către copilaşi. Bucuria a fost nemărginită de ambele părţi. Am reuşit împreună, jucători, voluntari, spectatori să facem ca magia sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casele şi sufletele celor aflaţi în nevoi!

Mulţumiri echipei de baschet masculin CSM U Oradea pentru acest proiect de suflet, domnului Alexandru Rad pentru invitaţia la colaborare, doamnelor Alina Hoza şi Alina Rosmenteniuc pentru sprijinul acordat.

Mulţumiri tuturor celor care au dăruit!

Sărbători binecuvântate tuturor!

Preşedinte Asociaţia CCSISEO,

Simona Dziţac

Galerie foto: