Team building - Valea Arieşului

În perioada 8-10 martie 2019 membri ai Asociaţiei CCSISEO, alături de prieteni din mai multe colţuri ale ţării, au participat la un team building organizat la Pensiunea Onelia de pe Valea Arieşului.

În prima seară, cu ocazia revederii prietenilor de pretutindeni, Asociaţia CCSISEO a finalizat evenimentul EnergoMărţişorul cu un moment dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, ocazie cu care membrii şi simpatizanţii asociaţiei au împărţit mărţişoare, precum şi alte surprize tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente la eveniment, pentru ca mai apoi toţi cei prezenţi să cinstească pahare de şampanie şi minigustări în ritmul melodiei La mulţi ani! Cu această ocazie s-a sărbătorit şi ziua de naştere a membrului şi totodată responsabiliului paginii web al Asociaţiei CCSISEO, Adrian Cheregi!

În celelalte zile cei prezenţi la team building au vizitat obiective turistice şi frumuseţi inegalabile din Ţara Moţilor: Muzeul “Avram Iancu” din Inceşti, Cascada Pişoaia, Dealul cu melci, Peştera Ionele, Peştera Scărişoara, Peştera Urşilor şi au profitat de zăpadă pe pârtiile de la Vârtop şi de telescaune admirând peisajul mirific de la înălţime!

La toate acestea s-au adăugat muzica, dansul şi voia bună!

Preşedinte Asociaţia CCSISEO,

Simona Dziţac

Galerie foto: