“Dăruieşte bucuria Crăciunului” & “Un pluş, o bucurie”

“Dăruieşte bucuria Crăciunului”

Astfel, în perioada 9-13.12.2019 a avut loc campania “Dăruieşte bucuria Crăciunului”, o campanie de strângere de fonduri, alimente şi produse de igienă care au fost donate copiilor dintr-o casă socială din Oradea.

Ziua de 17.12.2019, zi în care s-au distribuit donaţiile, i-a încărcat de emoţie pe tinerii voluntari prezenţi cu merinde şi cadouri de Crăciun la copilaşi...
Copilaşii ne-au întâmpinat cu colinzi, desene şi obiecte confecţionate de ei cu motive de sărbătoare. Copilaşii s-au prezentat, spunându-ne ce vârstă au, în ce clasă sunt şi la ce şcoală învaţă, ce pasiuni au; asemenea şi tinerii voluntari, care i-au încurajat pe copii să înveţe, să tindă să-şi împlinească visele prin muncă, seriozitate.

A fost o atmosferă extraordinar de prietenoasă!

Mulţumiri tuturor oamenilor de bine, mulţumiri şi felicitări tuturor studenţilor/tinerilor din echipele Asociaţiei Studenţilor Ingineri din Oradea, Asociaţiei Clusterul de Cercetări Ştiinţifice, Inovare şi Studii Europene din Oradea, Centrului de creaţie ştiinţifică şi inovare al studenţilor energeticieni orădeni pentru implicarea în organizarea acestei campanii caritabile din suflet, cu suflet, pentru suflet! Aţi fost minunaţi!

“Un pluş, o bucurie”

Asociaţia CCSISEO s-a alăturat acţiunii de colectare a jucăriilor de pluş, „Un pluş, o bucurie”, care s-a desfăşurat la îndemnul crainicului sălii, la primul angajament al partidei de baschet masculin, de duminică, 22.12.2019, ce a avut loc la Arena Antonio Alexe, între CSM CSU Oradea şi BCM U FC Argeș Pitești, partidă care s-a finalizat cu o victorie detaşată pentru CSM CSU Oradea, scor 100-64.

Felicitări!

Spectatorii au fost invitaţi să contribuie și să dăruiască un zâmbet și o bucurie, aducând la meciul amintit o jucărie din pluș.

De asemenea membri ai Asociaţiei CCSISEO s-au alăturat și acțiunii inițiate de Sean Barnette de a veni la Arenă cu haine și încălțări menite să le facă iarna mai ușoară celor mai puțin norocoși.

Reprezentanţi ai CSM CSU Oradea împreună cu voluntari ai Asociaţiei CCSISEO au pregătit/distribuit saci întregi de pluşuri şi pachete cadou cu fructe şi dulciuri, copiilor din centre sociale şi celor care provin din familii nevoiaşe, precum şi alimente, haine şi încălţăminte bătrânilor din case de bătrâni din judeţul Bihor. Bucuria a fost nemărginită!

Am reuşit împreună, jucători, voluntari, spectatori să facem ca magia sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casele şi sufletele celor aflaţi în nevoi!

Mulţumiri echipei de baschet masculin CSM U Oradea pentru acest proiect de suflet, domnului Alexandru Rad pentru invitaţia la colaborare, membrilor Asociaţiei CCSISEO implicaţi, doamnei Alina Hoza, pentru sprijinul acordat.

Mulţumiri tuturor celor care au dăruit!

Sărbători binecuvântate tuturor!

Preşedinte Asociaţia CCSISEO,

Simona Dziţac

Galerie foto: