Acţiunea caritabilă „Dăruieşte bucuria Crăciunului”

În perioada 03.12.2018 – 14.12.2018 a avut loc o campania de strângere de alimente şi produse de igienă care au fost donate caselor de bătrâni din Dumbrava în data de 17.12.2018.

Ziua în care s-au distribuit donaţiile i-a încărcat de emoţie pe voluntarii prezenţi cu merinde şi cu colinzi la persoanele vârstnice...ce am văzut la Dumbrava ne-a demonstrat că, dacă se vrea, se poate! Incredibil!

Felicitări familiei Paşca pentru cele realizate! O familie deosebită, cu suflete de aur! Multă sănătate şi putere de a continua pe un drum care nu este deloc uşor! Respect!

Mulţumiri tuturor oamenilor de bine, mulţumiri şi felicitări tuturor studenţilor din echipele Centrului de creaţie ştiinţifică şi inovare al studenţilor energeticieni orădeni, Asociaţiei studenţilor ingineri din Oradea, Asociaţiei Clusterul de cercetări ştiinţifice, inovare şi studii europene din Oradea, altor asociaţii, pentru implicarea în organizarea acestei campanii caritabile din suflet, cu suflet, pentru suflet! Aţi fost minunaţi!

Sărbători binecuvântate tuturor!

Preşedinte Asociaţia CCSISEO,

Simona Dziţac

Galerie foto: