Weekend de sărbătoare

Un weekend de excepţie, organizat cu ocazia începutului de primăvară, cu momente încântătoare oferite de către artişti de mare clasă tuturor celor prezenţi, dar în mod deosebit tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei de 8 Martie...

“Dăruieşte bucuria Crăciunului” & “Un pluş, o bucurie”

Şi…pentru că este decembrie…Membri ai Asociaţiei CCSISEO au fost implicaţi trup şi suflet în organizarea campaniilor caritabile “Dăruieşte bucuria Crăciunului” & “Un pluş, o bucurie”!

Team building - Valea Drăganului

Momente extrem de plăcute trăite în cadrul super team building-ului desfăşurat la Valea Drăganului, în perioada 22-24.11.2019.

Cupa Tesla – Ediţia a V-a

În perioada 9-17.11.2019 a avut loc cea de-a V-a ediție a Cupei Tesla, manifestare sportivă care face parte din festivalul la nivel național intitulat Unifest, eveniment organizat de către Uniunea Studenților din România.

Simpozionul Internaţional ”Brainstorming în Agora Cercurilor Studențești”, BACStud 2019–o nouă şi adevărată sărbătoare studenţească, un nou succes internaţional

Simpozionul Internațional “Brainstorming în Agora Cercurilor Studențești” - BACStud a devenit o frumoasă tradiţie care promovează spiritul şi iniţiativa tinerilor antrenaţi în procesul de cercetare.

Participarea Asociaţiei CCSISEO la un proiect de mobilitate pentru cercetători cu experienţă din diaspora, finanţat de UEFISCDI

Participarea Asociaţiei CCSISEO la un proiect de mobilitate pentru cercetători cu experienţă din diaspora, finanţat de UEFISCDI...

Workshop-ul studenţesc “Creşterea eficienţei energetice la consumatori industriali şi casnici”

Workshop-ul, aflat la a V-a ediţie, a fost de bun augur, participanţii fiind extrem de interesaţi de fiecare moment din cadrul evenimentului.

Şcoala de vară “Perfecţionarea competenţelor tehnice şi manageriale”

Superşcoala de vară “Perfecţionarea competenţelor tehnice şi manageriale”, dedicată studenţilor în inginerie...

Sesiunea Internaţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti a Facultăţii de Inginerie U.A.V. – ediţia XXI

Rezultate excelente ale delegaţiei Asociaţiei CCSISEO participante la cea de-a XXI-a ediţia a Sesiunii Internaţionale de comunicări ştiinţifice studenţeşti organizată de Facultatea de Inginerie de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad în perioada 13-15 iunie 2019.